Gasthof Münchner Hofbräu Coburg

Franconia, Coburg
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg Genel
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg Genel
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg Öne Çıkan Resim
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg Dış Mekan
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg Kahvaltı
Image More +20 fotoğraf
Gasthof Münchner Hofbräu Coburg
Kleine Johannisgasse 8 Franconia, Coburg

Coburg bölgesindeki Gasthof Münchner Hofbräu Coburg konaklamanızda, Coburg State Tiyatro binası ve Schlossplatz Meydanı yakınında konaklayacaksınız. Bu otel Thuringian Ormanı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Coburg Oyuncak Bebek Müzesi ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restaurant, Gasthof Münchner Hofbräu Coburg misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 8 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x