Gasthof Knappenwirt

Avusturya Alpleri, Neumarkt in Steiermark
Gasthof Knappenwirt Genel
Gasthof Knappenwirt Genel
Gasthof Knappenwirt Öne Çıkan Resim
Gasthof Knappenwirt Dış Mekan
Gasthof Knappenwirt Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Gasthof Knappenwirt
Hoferdorf 113 Mariahof Avusturya Alpleri, Neumarkt in Steiermark

Neumarkt in Steiermark bölgesindeki Gasthof Knappenwirt misafirlere kırsal bölgede, Grebenzen Teleferiği ve St. Lambrecht Manastır Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Oberwoelz Bölge Kilisesi ile 11,7 mi (18,8 km) ve Blasmusik Müzesi ile 11,8 mi (19 km) mesafede.

Wintergarten Gasthof Knappenwirt misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için plazma televizyon olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ailenin golf düşkünü gol sahasındayken açık tenis kortları gibi diğer dinlenme olanaklarından birini deneyin. Bu otelde misafirlere kayak dolabı, tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler 3.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Balkon
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Ev, 6 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x