Gasthof Drei Eidgenossen

Batı İsviçre, Bösingen
Gasthof Drei Eidgenossen Genel
Gasthof Drei Eidgenossen Genel
Gasthof Drei Eidgenossen Genel
Gasthof Drei Eidgenossen Öne Çıkan Resim
Gasthof Drei Eidgenossen Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Gasthof Drei Eidgenossen
Dorfplatz 1 Batı İsviçre, Bösingen

Gasthof Drei Eidgenossen konaklamanızda Bösingen bölgesinde, St. Nicolas Katedrali ile 14 km (8,7 mi) ve Fri Art ile 14,4 km (8,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Bern Köprüsü ile 15,1 km (9,4 mi) ve Fribourg Merkezi ile 15,3 km (9,5 mi) mesafede.

Restaurant, Gasthof Drei Eidgenossen misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlerehafta içi 6.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x