Gasthaus - Pension Reiterklause

Avusturya Alpleri, Leutasch
Gasthaus - Pension Reiterklause Genel
Gasthaus - Pension Reiterklause Genel
Gasthaus - Pension Reiterklause Öne Çıkan Resim
Gasthaus - Pension Reiterklause Dış Mekan
Gasthaus - Pension Reiterklause Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Gasthaus - Pension Reiterklause
Unterkirchen 244/a Avusturya Alpleri, Leutasch

Leutasch bölgesindeki Gasthaus - Pension Reiterklause misafirlere nehir üzerinde, Leutasch Boğazı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve King's House on Schachen ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu küçük otel Garmisch-Partenkirchen Kayak Merkezi ile 19,1 mi (30,8 km) ve Eibsee Gölü ile 25,8 mi (41,5 km) mesafede.

Küçük otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 9 oda mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu küçük otelde ayrıca sauna ve spor salonu sunulmaktadır. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Bungalov
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x