Gasthaus Badhof

Orta İsviçre, Meggen
Gasthaus Badhof Genel
Gasthaus Badhof Genel
Gasthaus Badhof Genel
Gasthaus Badhof Öne Çıkan Resim
Gasthaus Badhof Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Gasthaus Badhof
Kreuzbuchweg Orta İsviçre, Meggen

Meggen bölgesindeki Gasthaus Badhof konaklamanızda, Göl Kenarı Gezinti Yeri ve İsviçre Ulaşım Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Kilise Köprüsü ile 3,2 mi (5,1 km) ve Burgenstock ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Pansiyonun restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler golf sahası gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve banket salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Dağ Manzaralı
Junior
Junior Süit, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x