Gästehaus zum Oberjäger

Bucklige Welt, Lackenbach
Gästehaus zum Oberjäger Genel
Gästehaus zum Oberjäger Öne Çıkan Resim
Gästehaus zum Oberjäger Dış Mekan
Gästehaus zum Oberjäger Dış Mekan
Gästehaus zum Oberjäger Dış Mekan
Image More +78 fotoğraf
Gästehaus zum Oberjäger
Schloss 1 Bucklige Welt, Lackenbach

Lackenbach bölgesindeki Gästehaus zum Oberjäger misafirlere tarihi bölgede, Liszt Museum ve Liszt Müze Evi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Sonnetherme ile 22,3 km (13,9 mil) ve Forchtenstein Kalesi ile 29,5 km (18,4 mil) mesafede.

Pansiyonda misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Bitişik şaraphane ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu Art Deco stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Süit
Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x