Gästehaus Weingut Politschek

Jagstfeld
Gästehaus Weingut Politschek Öne Çıkan Resim
Gästehaus Weingut Politschek Dış Mekan
Gästehaus Weingut Politschek Dış Mekan
Gästehaus Weingut Politschek Kahvaltı
Gästehaus Weingut Politschek Oda Düzeni
Image More +18 fotoğraf
Gästehaus Weingut Politschek
Blumenstraße 8 , Jagstfeld

Bad Friedrichshall bölgesindeki Gästehaus Weingut Politschek misafirlere kırsal bölgede, Grabhuegelfeld am Sportplatz ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Badestelle Untergriesheim ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Wimpfen Imperial Palace ile 2,7 mi (4,4 km) ve German Motorcycle Museum (Deutsches Zweirad-Museum) ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Bu pansiyonda, 5 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire
Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Apart
Apart Daire, 1 Tek Kişilik Yatak
Apart
Apart Daire, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x