Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive

Mexican Riviera, Cabo San Lucas
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive Genel
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive Genel
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive Genel
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive Genel
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive Genel
Image More +272 fotoğraf
Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive
Carr Transpeninsular Km. 17.5 Corredor Turístico Los Cabos Mexican Riviera, Cabo San Lucas

Garza Blanca Los Cabos - All Inclusive misafirlere Los Cabos bölgesinde, plajda, Baja California Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Chileno Bay ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Medano Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Cabo San Lucas Marinası ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Resort otelde yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 3 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunan 315 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 8 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu Akdeniz stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu resort otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Suite, 2 King Beds
Junior
Junior Suite Ocean View 1 King Bed
1
1 Bedroom Ocean VIew, 1 King Bed
2
2 Bedroom Suite Ocean View, 1 King Bed + 2 Queen beds
3
3 Bed Loft Ocean View
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
1 Bedroom Suite, 1 King Bed
Room
Süit, 3 Yatak Odası, Okyanusa Sıfır
Room
Junior Suite Ocean View, 2 Queen Beds
Room
2 Bedroom Suite 1 King Bed + 2 Queen Beds

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x