Garni Hotel Leopold I

Novi Sad
Garni Hotel Leopold I Öne Çıkan Resim
Garni Hotel Leopold I Dış Mekan
Garni Hotel Leopold I Dış Mekan
Garni Hotel Leopold I Dış Mekan
Garni Hotel Leopold I Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Garni Hotel Leopold I
Petrovaradinska tvrdava Petrovaradin , Novi Sad

Garni Hotel Leopold I misafirlere Novi Sad bölgesinde, tarihi bölgede, Petrovaradin Hisarı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Danube River ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Danube Park ile 1,2 mi (1,9 km) ve Vojvodina Müzesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 26 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Spa küveti, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı
Süit,
Süit, Sigara İçilmez, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x