Garden Top Hotel

Highveld Ridge, Johanesburg
Garden Top Hotel Öne Çıkan Resim
Garden Top Hotel Kahvaltı
Garden Top Hotel Yerinde Yemek
Garden Top Hotel Yerinde Yemek
Garden Top Hotel Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Garden Top Hotel
27 8th street Bezuidenhout valley Highveld Ridge, Johanesburg

Garden Top Hotel misafirlere Johanesburg (Bezuidenhout Valley) bölgesinde, Rhodes Park ve Bruma Bit Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Gold Reef City Tema Parkı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Montecasino Kumarhanesi ile 18,6 mi (29,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (Queen)
Room
Deluxe Oda (Queen)
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x