Garden Sentral Hotel

Kuala Belait
Garden Sentral Hotel Genel
Garden Sentral Hotel Genel
Garden Sentral Hotel Öne Çıkan Resim
Garden Sentral Hotel Dış Mekan
Garden Sentral Hotel Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Garden Sentral Hotel
3rd Floor, KB Sentral, Jln Seri Maharaja , Kuala Belait

Garden Sentral Hotel misafirlere Kuala Belait merkezinde, Kuala Belait Camisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Kuala Belait Tekne Kulübü ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Silver Jubilee Park ile 2,9 mi (4,7 km) ve Billionth Barrel Monument ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Garden Sentral Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 110 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Kuala Belait bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 689 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Premium
Premium Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
City
City Ev, 1 Yatak Odası, Teras
Family
Family Ev, 4 Yatak Odası, Teras
Room
Executive Apart Daire
Room
Premier Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Family Ev, 2 Yatak Odası, Teras
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x