Garden Park Hotel Mtwapa

Kenya Coast, Shimo la Tewa
Garden Park Hotel Mtwapa Genel
Garden Park Hotel Mtwapa Genel
Garden Park Hotel Mtwapa Genel
Garden Park Hotel Mtwapa Genel
Garden Park Hotel Mtwapa Genel
Image More +23 fotoğraf
Garden Park Hotel Mtwapa
Mombasa Kenya Coast, Shimo la Tewa

Mtwapa bölgesindeki Garden Park Hotel Mtwapa konaklamanızda, Mtwapa Alışveriş Merkezi ile 9 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bamburi Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Haller Park ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Family
Family Apart Daire, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x