Garden Hotel

Battifolle
Garden Hotel Genel
Garden Hotel Genel
Garden Hotel Genel
Garden Hotel Dış Mekan
Garden Hotel İç Mekan
Image More +24 fotoğraf
Garden Hotel
Località Battifolle 36/b Uscita A1 Autostrada del Sole , Battifolle

Arezzo bölgesindeki Garden Hotel misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Arezzo Binicilik Merkezi ve Centro Chirurgico Toscano ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Gaio Cilnio Patron Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 10,1 km (6,3 mil) ve San Francesco Bazilikası ile 10,4 km (6,5 mil) mesafede.

Osteria Moderna yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.30, hafta sonu 7.30 ve 9.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

47 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Arezzo bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x