Garden Hotel

Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Ravello
Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Garden Hotel Dış Mekan
Garden Hotel Dış Mekan
Garden Hotel İç Mekan
Garden Hotel Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
Garden Hotel
Via Boccaccio 4 Amalfi Coast (amalfi Kıyısı), Ravello

Garden Hotel misafirlere Ravello bölgesinde, plaj yakınında, Sorrento Peninsula ve La Rondinaia yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pompeii Arkeoloji Parkı ile 21,1 mi (34 km) ve Villa Rufolo ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x