Garahotel

Kuzey Tenerife, Garachico
Garahotel Genel
Garahotel Öne Çıkan Resim
Garahotel Dış Mekan
Garahotel Dış Mekan
Garahotel Dış Mekan
Image More +88 fotoğraf
Garahotel
C/. Esteban de Ponte, 7 Kuzey Tenerife, Garachico

Garahotel misafirlere Garachico merkezinde, Isla Baja ve Juan Gonzalez de la Torre Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Ana Manastırı ile 0,2 mi (0,3 km) ve Playa de las Aguas ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada buzdolabı ve MP3 takma konsolu mevcuttur. İyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Upper floor)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Zemin Kat
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Room 10)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı (Room 11)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun (Habitación 5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x