Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul

Rishikesh
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul Öne Çıkan Resim
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul Dış Mekan
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul Dış Mekan
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul Dış Mekan
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul
Behind Virbhadra Temple Nirmal Bag, Veerbhadra , Rishikesh

Rishikesh bölgesindeki Ganga Yog Retreat by Yog Gurukul misafirlere nehir kıyısında, Laxman Jhula ve Rajaji Ulusal Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Har Ki Pauri ile 15,4 mi (24,8 km) ve Parmarth Niketan ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Hint mutfağı sevenler için Hide Out restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize ücretsiz gazete servisi, ücretsiz şişe su ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve canlı bitki duvarı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Kır Evi
Room
Superior Kır Evi, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x