Gamma Tampico

Kuzey Meksika, Tampico
Gamma Tampico Genel
Gamma Tampico Genel
Gamma Tampico Öne Çıkan Resim
Gamma Tampico Dış Mekan
Gamma Tampico İç Mekan
Image More +14 fotoğraf
Gamma Tampico
Prol. Ave Hidalgo No. 5300 Esq Lomas Real Fracc Lomás Del Chairel Kuzey Meksika, Tampico

Gamma Tampico konaklamanızda Tampico bölgesinde, Plaza Herradura Alışveriş Merkezi ve Tamaulipas Otonom Üniversitesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Tres Arcos Alışveriş Merkezi ile 1,6 km (1 mil) ve Altama Kent Merkezi ile 3,9 km (2,4 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 136 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x