Gamlebyen Hotell - Fredrikstad

Oslo – Güney Norveç, Fredrikstad
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad Genel
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad Genel
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad Genel
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad Genel
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad Genel
Image More +42 fotoğraf
Gamlebyen Hotell - Fredrikstad
Voldportgaten 72 Oslo – Güney Norveç, Fredrikstad

Gamlebyen Hotell - Fredrikstad konaklamanızda, Fredrikstad merkezinde, Gamlebyen Keçi ve Kümes Çiftliği ve Eski Kent Model Tren Merkezi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu golf dostu otel Østre Fredrikstad Kilisesi ile 0,2 km (0,1 mi) ve Fredrikstad Tourist Office ile 0,3 km (0,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere "turndown" servisi ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x