Gamagori Classic Hotel

Mikawa, Gamagori
Gamagori Classic Hotel Öne Çıkan Resim
Gamagori Classic Hotel Dış Mekan
Gamagori Classic Hotel Dış Mekan
Gamagori Classic Hotel Dış Mekan
Gamagori Classic Hotel Dış Mekan
Image More +12 fotoğraf
Gamagori Classic Hotel
15-1 Takeshima-cho Mikawa, Gamagori

Gamagori Classic Hotel misafirlere Gamagori bölgesinde, körfez yakınında, Takeshima Akvaryumu ve Takeshima Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Yaotomi Tapınağı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Takeshima Adası ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde 3 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kuaför, düğün organizasyonu hizmeti ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Sea-Side)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda (Mountain-Side)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x