Gallicantu Stazzo Retreat

Gallura, Luogosanto
Gallicantu Stazzo Retreat Öne Çıkan Resim
Gallicantu Stazzo Retreat Dış Mekan
Gallicantu Stazzo Retreat Dış Mekan
Gallicantu Stazzo Retreat Dış Mekan
Gallicantu Stazzo Retreat Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Gallicantu Stazzo Retreat
SP14 Loc. Corrimozzu Luogosanto Gallura, Luogosanto

Gallicantu Stazzo Retreat misafirlere Luogosanto bölgesinde, plaj yakınında, San Trano Kilisesi ve San Leonardo Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baldu Sarayı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Balaiana Kalesi ile 3,2 mi (5,1 km) mesafede.

Gallicantu Stazzo Retreat misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Süit
Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x