Gallery Hotel

Volga (bölge), Perm
Gallery Hotel Öne Çıkan Resim
Gallery Hotel İç Mekan
Gallery Hotel İç Mekan
Gallery Hotel İç Mekan
Gallery Hotel Oda Düzeni
Image More +32 fotoğraf
Gallery Hotel
Monastyrskaya str. 57 Volga (bölge), Perm

Gallery Hotel misafirlere Perm bölgesinde, nehir kıyısında, Perm Devlet Sanat Galerisi ile Maris-Art Gallery 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Theater at the bridge ile 0,1 mi (0,2 km) ve Kama Embankment ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa, minibar ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit (With Jacuzzi)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x