Gallery Apartments - BestWest Hospitality

East Legon
Gallery Apartments - BestWest Hospitality Genel
Gallery Apartments - BestWest Hospitality Öne Çıkan Resim
Gallery Apartments - BestWest Hospitality Oda Düzeni
Gallery Apartments - BestWest Hospitality Oda Düzeni
Gallery Apartments - BestWest Hospitality Oda Düzeni
Image More +25 fotoğraf
Gallery Apartments - BestWest Hospitality
Off Boundary Road, Shiashi, East Legon , East Legon

Gallery Apartments - BestWest Hospitality misafirlere Accra (East Legon) bölgesinde, Wild Gecko El Sanatları Dükkanı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve El Wak Stadium ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Teshie Plajı ile 9,6 mi (15,5 km) ve Labadi Plajı ile 10,1 mi (16,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Stüdyo Süit
Room
City Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Executive Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x