Galleria Romi

Salento Yarımadası (bölge), Lecce
Galleria Romi Öne Çıkan Resim
Galleria Romi İç Mekan
Galleria Romi Kahvaltı
Galleria Romi Banyo Tipleri
Galleria Romi Oda
Image More +8 fotoğraf
Galleria Romi
Via Campania 22 Salento Yarımadası (bölge), Lecce

Lecce bölgesindeki Galleria Romi konaklamanızda, Piazza Giuseppe Mazzini ve Çin Misyonu Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel Torre del Parco ile 0,4 mi (0,7 km) ve Casa Museo Spada Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

5 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (External)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x