Galaxy Hotel

Ierapetra
Galaxy Hotel Genel
Galaxy Hotel Genel
Galaxy Hotel Öne Çıkan Resim
Galaxy Hotel Dış Mekan
Galaxy Hotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Galaxy Hotel
4, Omirias , Ierapetra

Galaxy Hotel misafirlere Ierapetra merkezinde, Ierapetra Arkeoloji Müzesi ve Ierapetra Beach ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ierapetra Venedik Hisarı ile 0,7 mi (1,2 km) ve Belegrina ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Cafe Galaxy yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 50 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x