Galaxy Art Hotel

Yunan Ana Karası, Oraiokastro
Galaxy Art Hotel Genel
Galaxy Art Hotel Genel
Galaxy Art Hotel Öne Çıkan Resim
Galaxy Art Hotel İç Mekan
Galaxy Art Hotel İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Galaxy Art Hotel
1 Merkouris Street Yunan Ana Karası, Oraiokastro

Oraiokastro bölgesindeki Galaxy Art Hotel konaklamanızda, Galerius' Palace ve Selanik Çağdaş Sanatlar Devlet Müzesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Aristotelous Meydanı ile 7,3 mi (11,8 km) ve Hükümet Konağı ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 31 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Superior
Superior Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Executive
Executive Stüdyo Süit, Balkon, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x