Gakyil

Thimphu
Gakyil Genel
Gakyil Genel
Gakyil Genel
Gakyil Genel
Gakyil Öne Çıkan Resim
Image More +15 fotoğraf
Gakyil
Wongzin Lam P.O. Box # 543 , Thimphu

Gakyil Thimphu merkezinde, Clock Tower Square (Saat Kulesi Meydanı) ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Coronation Parkı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Chorten Anıtı ile 2,5 km (1,5 mil) ve Motithang Takin Preserve ile 5,5 km (3,4 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Clock Tower restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Engellilere Uygun

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x