Gaia Residence

Port Wine Route, Vila Nova de Gaia
Gaia Residence Genel
Gaia Residence Genel
Gaia Residence Öne Çıkan Resim
Gaia Residence Dış Mekan
Gaia Residence İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Gaia Residence
Rua Diogo Macedo, 220 Port Wine Route, Vila Nova de Gaia

Gaia Residence konaklamanızda Vila Nova de Gaia merkezinde, Aziz Ignus Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Lavandeira Municipal Park ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı apart daire Dom Luis I Köprüsü ile 2,6 km ve Duoro River ile 3 km mesafede.

Restoranda Gaia Residence misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 16 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Twin beds or Queen bed + Sofa bed)
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Dubleks,
Dubleks, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x