Gabrium

Bucklige Welt, Maria Enzersdorf
Gabrium Genel
Gabrium Genel
Gabrium Genel
Gabrium Öne Çıkan Resim
Gabrium Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Gabrium
Grenzgasse 111 Bucklige Welt, Maria Enzersdorf

Maria Enzersdorf bölgesindeki Gabrium misafirlere Beethoven Evi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Liechtenstein Şatosu ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Seegrotte Hinterbruhl ile 4,7 km (2,9 mil) ve Fohrenberge Doğa Parkı ile 7,3 km (4,6 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 23 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve balo salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x