G & K Hotel Fiore Di Candia

Asine, Kandiye
G & K Hotel Fiore Di Candia Öne Çıkan Resim
G & K Hotel Fiore Di Candia Dış Mekan
G & K Hotel Fiore Di Candia Dış Mekan
G & K Hotel Fiore Di Candia Dış Mekan
G & K Hotel Fiore Di Candia Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
G & K Hotel Fiore Di Candia
Off Epar.Od. Drepanou - Kantias Near Kantia Mini Mart Asine, Kandiye

G & K Hotel Fiore Di Candia misafirlere Nafplio bölgesinde, plajda ve Kondyli Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Plaka Plajı ile 5,4 mi (8,6 km) ve Asini Beach ile 6,3 mi (10,1 km) mesafede.

Apart dairede misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 13 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (2 Adults)
Stüdyo
Stüdyo (3 Adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x