Fuzei Hôtel

Lanester
Fuzei Hôtel Genel
Fuzei Hôtel Öne Çıkan Resim
Fuzei Hôtel Dış Mekan
Fuzei Hôtel İç Mekan
Fuzei Hôtel İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
Fuzei Hôtel
74 Av. Ambroise Croizat , Lanester

Lanester bölgesindeki Fuzei Hôtel konaklamanızda, Parc des Expositions Lorient ve Biscay Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Theatre de la Chimere Tiyatrosu ve Sahne Sanatları Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Centre Hospitalier de Bretagne sud Hastanesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 9.00, hafta sonu 8.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası bulunmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x