Futura Motel

Kuzey Milano, Paderno Dugnano
Futura Motel Genel
Futura Motel Öne Çıkan Resim
Futura Motel Dış Mekan
Futura Motel Dış Mekan
Futura Motel Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Futura Motel
Via Valassina 97 Kuzey Milano, Paderno Dugnano

Futura Motel konaklamanızda Paderno Dugnano bölgesinde, Sempione Parkı ile 13,8 km (8,6 mi) ve Galleria Vittorio Emanuele II ile 15 km (9,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Autodromo Nazionale Monza ile 18,2 km ve Santa Maria delle Grazie Bazilikası ile 22 km mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorante fuoco e vino ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

92 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x