Furnaspark Resort

Carolina Belo
Furnaspark Resort Genel
Furnaspark Resort Genel
Furnaspark Resort Genel
Furnaspark Resort Genel
Furnaspark Resort Genel
Image More +34 fotoğraf
Furnaspark Resort
Rodovia Arlindo de Melo km 11 , Carolina Belo

Furnaspark Resort misafirlere Formiga bölgesinde, göl üzerinde ve Furnas Lake yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu çiftlik oteli Formiga İl Müzesi ile 17,2 mi (27,6 km) mesafede.

Çiftlik otelinin restoranı Concorde misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 49 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 4 açık yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu çiftlik otelinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır. Misafirler 3.00 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double Deluxe
Super
Super Luxury Double
Master
Master Suite (without Sauna)
Room
Golf Chalet
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Süit
Room
Dağ Evi
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Süit, Sauna

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x