Furnas Lake Forest Living

Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Furnas
Furnas Lake Forest Living Genel
Furnas Lake Forest Living Öne Çıkan Resim
Furnas Lake Forest Living Dış Mekan
Furnas Lake Forest Living Dış Mekan
Furnas Lake Forest Living Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Furnas Lake Forest Living
Estrada Regional do Sul Lagoa das Furnas Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Furnas

Povoacao (Furnas) bölgesindeki Furnas Lake Forest Living misafirlere Ermida de Nossa Senhora da Vitoria ve Lagoa das Furnas ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Terra Nostra Parkı ile 2,2 mi (3,5 km) ve Poca da Dona Beija ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
1
1 Odalı Apart Daire
Stüdyo,
Stüdyo, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x