Furano Prince Hotel

Furano
Furano Prince Hotel Genel
Furano Prince Hotel Öne Çıkan Resim
Furano Prince Hotel Dış Mekan
Furano Prince Hotel Dış Mekan
Furano Prince Hotel İç Mekan
Image More +16 fotoğraf
Furano Prince Hotel
18-6 Kitanomine-machi , Furano

Furano Prince Hotel misafirlere Furano bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Prince Snow Resort Furano ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Asahigaoka Sogotoshi Parkı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Furano Kayak Merkezi ile 2,4 mi (3,8 km) ve Furano Tapınağı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Azalea yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

112 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde misafilere kayak dolabı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 60 km içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
İki Ayrı Yataklı Oda (B )
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilebilir (A )
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (B )
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (A)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x