Furaha Lodge

Bagamoyo
Furaha Lodge Öne Çıkan Resim
Furaha Lodge Dış Mekan
Furaha Lodge Dış Mekan
Furaha Lodge Kahvaltı
Furaha Lodge Kahvaltı
Image More +10 fotoğraf
Furaha Lodge
Njiro Rd , Bagamoyo

Bagamoyo bölgesindeki Furaha Lodge konaklamanızda, Holy Ghost Mission ve Bagamoyo District Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bagamoyo Plajı ile 1 mi (1,7 km) ve Kaole Kalıntıları ile 4,1 mi (6,6 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Furaha misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 15 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x