Funk Lounge Hostel

İç Hırvatistan, Zagreb
Funk Lounge Hostel Genel
Funk Lounge Hostel Genel
Funk Lounge Hostel Genel
Funk Lounge Hostel Genel
Funk Lounge Hostel Genel
Image More +27 fotoğraf
Funk Lounge Hostel
Rendiceva 28b İç Hırvatistan, Zagreb

Funk Lounge Hostel misafirlere Zagreb merkezinde, Nama ve Zagreb Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu hostel Maksimir Parkı ile 1 mi (1,6 km) ve Maksimir Stadyumu ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Hostelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

17 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde ayrıca genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
One Bed in a Dorm Room for 4 people
Room
One Bed in a Dorm Room for 6 people
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x