Fullon Hotel Taipei Central

Taypey
Fullon Hotel Taipei Central Genel
Fullon Hotel Taipei Central Genel
Fullon Hotel Taipei Central Öne Çıkan Resim
Fullon Hotel Taipei Central Dış Mekan
Fullon Hotel Taipei Central Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Fullon Hotel Taipei Central
No.266, Sec.1 Jianguo South Road , Taypey

Fullon Hotel Taipei Central size Taypey merkezinde, Taipei 101 ve Doğu Alışveriş Bölgesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Yang-ming-shan ile 8,5 mi (13,7 km) ve Tayvan Ulusal Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu Barok stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda (無101景/非煙火房)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (無101景/非煙火房)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda (無101景/非煙火房)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (無101景/非煙火房)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x