Fujisan Onsen Bessho SASA

Shutoken, Fujiyoshida
Fujisan Onsen Bessho SASA Genel
Fujisan Onsen Bessho SASA Genel
Fujisan Onsen Bessho SASA Öne Çıkan Resim
Fujisan Onsen Bessho SASA Dış Mekan
Fujisan Onsen Bessho SASA İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Fujisan Onsen Bessho SASA
9‐1‐18 Kamiyoshida East Shutoken, Fujiyoshida

Fujiyoshida bölgesindeki Fujisan Onsen Bessho SASA misafirlere Kitaguchiihongu Fuji Sengen Tapınağı ve Fuji-Q Highland ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan ryokan otel Shinkura Fuji Asama Tapınağı ile 4,9 km (3 mi) mesafede.

Ryokan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

17 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, kaplıca suyu banyosu ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz kaplıca ve karaoke eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu ryokan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (Fukuchi B Open Air Bath Mt Fuji View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Asumi A Open Air Bath Mt Fuji View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda (Asumi B Open Air Bath Mt Fuji View)
Room
Oda (Mizuho Open Air Bath Mt Fuji View)
Room
Oda (Fukuchi A Open Air Bath Mt Fuji View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x