Fuji Ginkei

Shutoken, Azagawa
Fuji Ginkei Öne Çıkan Resim
Fuji Ginkei Dış Mekan
Fuji Ginkei Kahvaltı
Fuji Ginkei Yerinde Yemek
Fuji Ginkei Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Fuji Ginkei
132, Asakawa Kawaguchikomachi Minamitsuru Shutoken, Azagawa

Fuji Ginkei misafirlere Fujikawaguchiko bölgesinde, göl üzerinde, Kawaguchi Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fuji-Q Highland ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu ryokan otel Fujiten Kayak Merkezi ile 9 mi (14,4 km) ve Kamui Misaka Kayak Alanı ile 7,7 mi (12,4 km) mesafede.

Fuji Ginkei misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve asansör mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Ortak Banyo (No view)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x