Fuerte Calafate Hotel Panorámico

Patagonya Bölgesi, El Calafate
Fuerte Calafate Hotel Panorámico Genel
Fuerte Calafate Hotel Panorámico Öne Çıkan Resim
Fuerte Calafate Hotel Panorámico Kahvaltı
Fuerte Calafate Hotel Panorámico Oda Manzaraları
Fuerte Calafate Hotel Panorámico Banyo Tipleri
Image More +25 fotoğraf
Fuerte Calafate Hotel Panorámico
Calle 605 N 1164 Patagonya Bölgesi, El Calafate

El Calafate bölgesindeki Fuerte Calafate Hotel Panorámico misafirlere dağda, Lago Argentino ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Argentino Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel El Calafate Tarih Tanıtım Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve El Calafate Yerel Müzesi ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

El Marques Fuerte Calafate Hotel Panorámico misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

22 oda mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x