Ftelari Villa

Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli
Ftelari Villa Öne Çıkan Resim
Ftelari Villa Dış Mekan
Ftelari Villa Dış Mekan
Ftelari Villa İç Mekan
Ftelari Villa İç Mekan
Image More +27 fotoğraf
Ftelari Villa
Oia Decentralized Administration Of The Aegean, Imerovigli

Bu villa konaklamanızda Santorini bölgesinde, Cape Columbo Plajı ile 3,3 km (2 mi) ve Maritime Museum ile 5,5 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu villa Saint Nicholas Kilisesi ile 21,7 km (13,5 mi) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada şömine ve özel havuz ayrıcalığı yaşayın. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x