Fryburg Suites

Lagos
Fryburg Suites Genel
Fryburg Suites Genel
Fryburg Suites Genel
Fryburg Suites Genel
Fryburg Suites Genel
Image More +73 fotoğraf
Fryburg Suites
No 5 Amodu Tijani, Victoria Island off Sanusi Fafunwa Street , Lagos

Lagos bölgesindeki Fryburg Suites misafirlere iş merkezinde, Filmhouse IMAX ve Barazahi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bar Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Kuramo Plajı ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı 411 Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Dağ
Dağ Evi
Room
Standard Oda
Room
Executive Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x