Frost and Fire Boutique Hotel

Southern Iceland, Hveragerdi
Frost and Fire Boutique Hotel Genel
Frost and Fire Boutique Hotel Genel
Frost and Fire Boutique Hotel Genel
Frost and Fire Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Frost and Fire Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +50 fotoğraf
Frost and Fire Boutique Hotel
Hverhamar Southern Iceland, Hveragerdi

Hveragerdi bölgesindeki Frost and Fire Boutique Hotel misafirlere nehir üzerinde, Hveragerdi Kilisesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Jeotermal park ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan otel LA Sanat Müzesi ile 1,3 km (0,8 mi) ve Reykjadalur Vadisi ile 2,7 km (1,7 mi) mesafede.

Restaurant Varmá, Frost and Fire Boutique Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 22 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 spa küveti ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Hveragerdi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 377 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Budget)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Teras
Room
Üç Kişilik Oda, Engellilere Uygun
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x