Frini Hotel

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tolo
Frini Hotel Genel
Frini Hotel Öne Çıkan Resim
Frini Hotel Dış Mekan
Frini Hotel Dış Mekan
Frini Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Frini Hotel
Tolon Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Tolo

Frini Hotel misafirlere Nafplio bölgesinde, plajda, Tolo Plajı ve Psili Ammos beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Kókkinos Vráchos ile 1,2 mi (2 km) ve Antik Asine ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Breakfast Area yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 22 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Ground Floor)
Üç
Üç Kişilik Oda (Ground Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x