Friday Hotel

Uttaradit
Friday Hotel Genel
Friday Hotel Genel
Friday Hotel Genel
Friday Hotel Genel
Friday Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +138 fotoğraf
Friday Hotel
172 Barom-At Road, Tambon Tha-It Amphoe Muang , Uttaradit

Uttaradit bölgesindeki Friday Hotel konaklamanızda, Uttaradit Saat Kulesi ve Uttaradit Rajabhat Üniversitesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Mae Phlu Şelalesi ile 13,2 mi (21,3 km) ve Si Satchanalai Centre for Study & Preservation of Sangkalok Kilns ile 31 mi (49,8 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 122 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için gece kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve resepsiyon salonu bulunmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Honeymoon Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x