FRESH INN HOTEL

Orta Tayland, Hua Hin
FRESH INN HOTEL Öne Çıkan Resim
FRESH INN HOTEL Dış Mekan
FRESH INN HOTEL Dış Mekan
FRESH INN HOTEL Dış Mekan
FRESH INN HOTEL Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
FRESH INN HOTEL
132 Naresdamri Road Orta Tayland, Hua Hin

FRESH INN HOTEL Hua Hin merkezinde, Hua Hin Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Hua Hin Alışveriş Merkezi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,8 km (0,5 mil) ve Hua Hin Gece Pazarı ile 1 km (0,6 mil) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman olan Fresh Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 45 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve yapay nehir bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x