French Garden Tourist Rest

New Town
French Garden Tourist Rest Öne Çıkan Resim
French Garden Tourist Rest Dış Mekan
French Garden Tourist Rest Kahvaltı
French Garden Tourist Rest Yerinde Yemek
French Garden Tourist Rest Oda Manzaraları
Image More +11 fotoğraf
French Garden Tourist Rest
Maithreepala Senanayake Mawatha , New Town

French Garden Tourist Rest misafirlere Anuradhapura merkezinde, Jetawanaramaya Müzesi ve Brazen Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Ruwanwelisaya ile 2 mi (3,2 km) ve Isurumuniya Vihara ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

9 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x