Frederick's Lodge

Kumasi
Frederick's Lodge Genel
Frederick's Lodge Genel
Frederick's Lodge Genel
Frederick's Lodge Öne Çıkan Resim
Frederick's Lodge İç Mekan
Image More +84 fotoğraf
Frederick's Lodge
Plot 6 Block R, Kwame Owusu Road Asokwa Residential Area , Kumasi

Frederick's Lodge konaklamanızda Kumasi merkezinde, Kumasi Sporları Stadyumu (Baba Yara Stadyumu) ve Kejetia Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Saint Peter Bazilika Katedrali ile 4,4 km (2,8 mil) ve Prempeh II Jubilee Museum ile 5,8 km (3,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 19 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Junior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x