Frau Irenes Haus

Thrace, Sarti
Frau Irenes Haus Öne Çıkan Resim
Frau Irenes Haus Dış Mekan
Frau Irenes Haus İç Mekan
Frau Irenes Haus Kahvaltı
Frau Irenes Haus Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Frau Irenes Haus
Sarti Thrace, Sarti

Frau Irenes Haus misafirlere Sithonia bölgesinde, plaj yakınında, Sarti Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Sarti Templom ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Achlada Beach ile 1,1 mi (1,8 km) ve Agridiá ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Semibasement)
Deluxe
Deluxe Apart Daire (3 Adults)
Deluxe
Deluxe Apart Daire (4 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x