Franchise Guest House

Highveld Ridge, Benoni
Franchise Guest House Genel
Franchise Guest House Öne Çıkan Resim
Franchise Guest House Dış Mekan
Franchise Guest House Dış Mekan
Franchise Guest House Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Franchise Guest House
134 Howard Ave Highveld Ridge, Benoni

Benoni bölgesindeki Franchise Guest House konaklamanızda, St. Athanasios Greek Orthodox Church ve Lakeside Mall ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Benoni Lake Golf Sahası ile 1,5 mi (2,4 km) ve SAPS Mechanical School Golf Club ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Franchise, Franchise Guest House misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Ortak Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x